Even voorstellen

Mijn naam is Dineke Ooms.

Met het opzetten van mijn eigen praktijk Azul coaching en verliesbegeleiding is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Meer dan veertig jaar ben ik werkzaam geweest in zorg en welzijn. Deze werkervaring wil ik naast mijn eigen verlieservaringen inzetten in mijn praktijk.

Werkervaring

Thuiszorg als Leidinggevende, Coördinator Bureau Slachtofferhulp, Verpleeghuis Teammanager Activiteiten/ Coördinator vrijwilligers en Mantelzorg-consulent. Mijn laatste werkervaring heb ik opgedaan als vrijwilliger en stagiaire bij De Vruchtenburg in Leiden. In deze instelling wordt psychosociale oncologische hulp gegeven voor mensen met kanker en hun nabestaanden.

Opleidingen

Naast HBO Maatschappelijk Werk opleiding heb ik een Bachelors degree behaald aan de Hogeschool Leiden Management in de Zorg. In 2014 heb ik de coach opleiding individueel coachen afgerond bij Coach-boulevard te Utrecht. Inmiddels heb ik de Post-HBO opleiding Rouw en Verliesbegeleider bij het Landelijk Steunpunt Rouw en Verlies te Amersfoort met goed gevolg afgesloten. Vervolgens heb ik de Post-HBO therapeuten opleiding Werken met gestolde rouw afgerond bij het Land van Rouw te Nijmegen. De opleiding psycho-sociale basiskennis volgens de Plato eisen heb ik afgerond in augustus 2016. In 2017 de opleiding Basis EFT Emotionally Focused Therapie relatietherapeut bij de Stichting EFT Nederland. Dit najaar 2019 heb ik de gevorderde training EFT gevolgd bij Stichting EFT  Nederland. Intervisie en Supervisie volg ik met diverse collega’s.